Chiptuning Bussum

Alle auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Bussum voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het tunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verminderen.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Pluspunten Mijn Chiptuning

Sneller optrekken​

Geluid klinkt harder

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Bussum. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bussum chiptuning engineer onderworpen. Deze Bussum engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chippen op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Bussum verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Bussum chiptunen

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Bussum OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Bussum maak je gebruik van de obd port in je auto.

Daardoor is dit een voordelige Bussum chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Bussum krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Een goed voorbeeld is bmw m3 tuning

Stage 2 chiptuning Bussum

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Bussumtuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over tuning:

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Onze Mijn Chiptuning locaties kun je beneden bekijken

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus op zoek bent naar chiptuning Noord Holland helpen we je graag verder.

Chippen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten. Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare aanpassingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.