Chiptuning Bussum: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Wat zijn de voordelen van chiptuning Bussum voor mijn auto?

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd. De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een specifiek vermogen te behalen, namelijk het aantal PK van in de autobrochure.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen tunen van je auto

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Plezieriger rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Bussum. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Bussum specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Bussum ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Bussum bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van de beste chiptuning files

Verschillende soorten chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Bussum OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Zie dit recente voorbeeld: Chiptuning Mercedes-Benz A 200 CDI naar 170PK

Stage 2 chiptuning Bussum

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning Seat toledo 2.0 tdi cr 150pk
Breng je Seat Toledo 2.0 TDI CR met 150pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 27.0% en 31.0% meer koppel.

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Bussum kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Bussum chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank