Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat toledo 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk ecu van uw Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Seat Toledo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Seat Toledo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Toledo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Seat Toledo zult u merken dat uw Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk veel lekkerder gaat door chiptuning Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Voor het Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk aanpassen. Zonder de Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk!

Chiptuning Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Seat Toledo 2.0 TDI CR 150pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat auto dus even kwijt.