Mercedes-Benz GL 450 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gl 450 367pk

Stage 1 Mercedes-Benz GL 450 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 510pk +39%
Koppel 500nm 820nm +64%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GL 450 367pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz GL tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz GL veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz GL 450 367pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz GL 450 367pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz GL 450 367pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GL 450 367pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GL 450 367pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GL 450 367pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz GL 450 367pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GL 450 367pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz GL 450 367pk.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz GL 450 367pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz GL 450 367pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz GL 450 367pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz GL 450 367pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz GL 450 367pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz GL 450 367pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GL 450 367pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mercedes-Benz GL 450 367pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz GL 450 367pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GL 450 367pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz GL 450 367pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz GL 450 367pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lexus ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.