Chiptuning Hellevoetsluis: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke wij kunnen chiptunen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Hellevoetsluis?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. De motor controller is afgesteld om een specifiek vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Hellevoetsluis kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De vries grootste voordelen

  • Meer performance​
  • Harder geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Hellevoetsluis. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hellevoetsluis ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hellevoetsluis chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Goede chiptuning bestanden in gebruik

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor motor tuning leggen we onderaan uit:

Stage 1 Hellevoetsluis OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hellevoetsluis is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Hellevoetsluis krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto! Een recent voorbeeld is Chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 115pk

Chiptuning Hellevoetsluis Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Hellevoetsluis chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Peugeot 207 1.6 vti 120pk
Peugeot 207 1.6 VTi met 120pk tuning? Vermogenswinst van 12.0% en 12.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hellevoetsluis kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hellevoetsluis chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank