Chiptuning Hellevoetsluis

auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Hellevoetsluis?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ecu is geprogrammeerd om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Hellevoetsluis.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sneller rijdt door chiptuning Hellevoetsluis. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen auto laten chippen

Meer vermogen​

Sportiever geluid

Comfortabeler rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Hellevoetsluis. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Hellevoetsluis chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Hellevoetsluis chiptunen

Veilige chip tuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) in uw auto

Speciale accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Hellevoetsluis OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Hellevoetsluis maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Ontdek dit recente project: smart roadster tuning

Stage 2 chiptuning Hellevoetsluis

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Hellevoetsluis is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Resultaat van performance door obd chiptuning Hellevoetsluis.

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hellevoetsluis auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hellevoetsluis.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Onze tuning vestigingen kun je beneden vinden

We zitten ook in de buurt van:

Als u dus zoekend bent naar tuning bedrijf Zuid Holland zijn we je graag van dienst.

Chippen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs. Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, of lees hieronder een samenvatting.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.