Chiptuning Middelharnis: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning Middelharnis voor mijn auto?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal. De Engine Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een specifiek vermogen te halen, namelijk het aantal PK van in de autobrochure.

Het chippen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt mooier
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Middelharnis. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Middelharnis chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Middelharnis leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Middelharnis chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de Motormanagement computer van uw auto
  • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van goede tuning software

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Middelharnis OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Middelharnis is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Middelharnis chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Middelharnis krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto! Een relevant voorbeeld is Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk Chiptuning?

Chiptuning Middelharnis Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Middelharnis chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Citroën ds3 1.6 thp 155pk
Chiptuning van de Citroën DS3 1.6 THP (155pk). Geniet van een vermogenswinst van 190PK en 300NM Extra koppel!

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Middelharnis kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Middelharnis chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Rover ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank