Chiptuning Middelharnis

Alle merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Middelharnis?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is ontwikkeld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een meer vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Middelharnis.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen tunen van uw auto

Meer PK's​

Beter geluid

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Middelharnis. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Middelharnis chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde maatwerk tuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

De beste tuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen chiptuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we onderaan uit:

Stage 1 Middelharnis OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Middelharnis is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Middelharnis maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Ontdek dit relevante project: ford fiesta tuning

Chiptuning Middelharnis Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Middelharnis tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

BMW laten chippen
Resultaat van koppel door het chippen in Middelharnis.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Middelharnis ook verschillende andere software modificaties voor Middelharnis auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Onze locaties kun jij beneden vinden:

We zitten ook vlakbij:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning in Zuid Holland zijn we je graag van dienst.

Auto makers chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo: Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs. Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de fabrikant kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons compleet op chiptuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.