Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover evoque d165 (2.0d) 165pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Land Rover Evoque een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Land Rover kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Land Rover Evoque meer performance heeft gekregen.

De voordelen Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid uit uw Land Rover
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Land Rover auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk

Ontdek wat auto chip tuning voor u Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk is een populaire manier om je Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk.

Specialistische ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Land Rover Evoque D165 (2.0D) 165pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover doen.