Chiptuning in Flevoland

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning voor mijn auto?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sneller rijdt door chiptuning Flevoland. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto tuning

  • Sneller optrekken​
  • Mooier geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chippen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Flevoland. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Flevoland chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Flevoland engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Flevoland bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Flevoland chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU
  • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Goede chiptuning files in gebruik

Verschillende vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Flevoland OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Flevoland is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Flevoland chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven! Ontdek dit relevante project: Chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo naar 210PK

Chiptuning Flevoland Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning Kia sorento 2.5 crdi 170pk
Kia Sorento 2.5 CRDi (170pk) tuning? Vermogenswinst van 18.0% en 17.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Flevoland ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank