Chiptuning in Flevoland

Alle merken welke wij kunnen chiptunen:

No products found

Wat zijn de pluspunten van chiptuning?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een specifiek vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Flevoland kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning in Flevoland. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De vries grootste voordelen obd tuning

Meer koppel​

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Flevoland. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Flevoland chiptuning engineer onderworpen. Deze Flevoland ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Flevoland bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Flevoland chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Flevoland OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Flevoland chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lees dit relevante voorbeeld: peugeot chip tuning

Chiptuning Flevoland Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Flevoland is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Flevoland autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. De Mijn Chiptuning vestigingen kun je hieronder vinden:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze steden in Flevoland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto makers ook. Dit werkt namelijk zo: Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten. Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.