Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sorento 2.5 crdi 170pk

Stage 1 Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 392nm 460nm +17.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Kia Sorento met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Sorento zult u merken dat uw Kia Sorento veel soepelder rijdt door Kia Sorento chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Kia Sorentochiptuning software in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk auto kan doen:

Methodes voor Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk.

Daardoor is dit een voordelige Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk!

Stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Kia Sorento 2.5 CRDi 170pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk. Je Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Kia Sorento 2.5 CRDi 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.