Chiptuning Emmeloord

merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Emmeloord voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal PK moet hebben dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen door chiptuning Emmeloord.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Emmeloord.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Pluspunten

Meer performance​

Sportiever geluid

Comfortabeler rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Emmeloord. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Emmeloord specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Emmeloord engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Emmeloord. Een specifieke maatwerk tuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Emmeloord chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Emmeloord OBD chiptuning

OBD chiptuning Emmeloord is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Emmeloord chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Emmeloord krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Lees dit recente project: Ferrari chiptuning

Stage 2 chiptuning Emmeloord

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Emmeloord is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden ziet u een kaart van de tuning vestigingen

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning bedrijf Flevoland zijn we je graag van dienst.

Chippen doen de auto makers ook. Dit is hoe het werkt: Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten. Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare aanpassingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.