Chiptuning in Emmeloord

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Ontdek wat chiptuning in Emmeloord voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd. De motor controller is afgesteld om een specifiek vermogen te halen, namelijk het aantal PK van in de autobrochure.

Het tunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Emmeloord kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen obd tuning

  • Meer PK’s​
  • Geluid klinkt harder
  • Comfortabeler rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Emmeloord. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Emmeloord engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Emmeloord verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Emmeloord chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning files

Verschillende vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Emmeloord OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Emmeloord chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Lees dit recente voorbeeld: Tuning Mini Countryman 2.0D 150pk

Chiptuning Emmeloord Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

chiptuning Bmw 3 serie 328i 193pk
Breng je BMW 3 serie 328i met 193pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 8.0% en 9.0% meer koppel.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste auto chippen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank