Chiptuning Dronten

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Ontdek wat chiptuning in Dronten voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten door je auto te laten tunen in Dronten.

Chiptuning Dronten kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen auto laten chippen

  • Sneller optrekken​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Dronten. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Dronten chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Dronten chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige tuning:​

  • Diepgaande kennis van de motor computer van uw auto
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Goede tuning software in gebruik

Beschikbare soorten motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Dronten OBD chiptuning

OBD chiptuning Dronten is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Dronten chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Dronten krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto! Een relevant voorbeeld is Mercedes-Benz CL 65 AMG 612pk Chiptuning?

Chiptuning Dronten Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

chiptuning Mercedes-benz viano 2.2 cdi 150pk
Laat je Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI van 150 naar 182PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Dronten auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dronten.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dronten autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Hummer zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank