Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz viano 2.2 cdi 150pk

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 182pk +21.3%
Koppel 330nm 400nm +21.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz Viano is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Mercedes-Benz Viano tunen. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk​
 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk.

De chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.