Chiptuning Urk

merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Urk voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal PK moet hebben dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Urk.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto laten chippen

Meer vermogen​

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt chiptunen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Urk. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Urk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Urk. Een specifieke chiptuning op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Urk OBD chiptuning

OBD chiptuning Urk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Bekijk dit recente project: skoda fabia tuning

Stage 2 chiptuning Urk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Urk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Urk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden is het mogelijk om al de locaties zien:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus op zoek bent naar motor tuning bedrijf in Flevoland helpen we je graag verder.

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit werkt namelijk zo: Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten. Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons volledig op tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.