Chiptuning Urk

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Urk?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Urk.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De vries grootste voordelen

  • Meer koppel​
  • Sportiever geluid
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Urk. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Urk engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Urk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Urk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de motor computer van uw auto
  • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van goede chiptuning software

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Urk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Urk is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Urk maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Een goed voorbeeld is Fiat 500 X 1.6 Multijet 120pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Urk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Urk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Urk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Maserati levante 3.0 v6 bi-turbo s 430pk
Laat je Maserati Levante 3.0 V6 Bi-Turbo S van 430 naar 460PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Urk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Urk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank