Chiptuning Zeewolde: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke wij kunnen chippen:

Wat zijn de pluspunten van chiptuning Zeewolde voor mijn auto?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is omdat deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Het tunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Zeewolde kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De vries grootste voordelen

  • Meer koppel​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Zeewolde. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Zeewolde chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde tuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Zeewolde leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van de beste tuning software

Verschillende vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Stage 1 Zeewolde OBD chiptuning

OBD chiptuning Zeewolde is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Zeewolde maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Bekijk dit recente voorbeeld: Tuning Alfa Romeo 159 2.2 JTS met 185pk (stage 1)

Chiptuning Zeewolde Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Zeewolde is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Volkswagen vento 1.9 tdi 100pk
Laat je Volkswagen Vento 1.9 TDI van 100 naar 133PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Zeewolde auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Zeewolde chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Zeewoldesoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank