Chiptuning Almere: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke wij kunnen chippen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Almere?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is omdat deze is geprogrammeerd om de performance te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Almere.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15 procent verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel fijner en sneller rijdt door chiptuning Almere. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste pluspunten obd tuning

  • Meer vermogen​
  • Mooier geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Almere. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Almere chiptuning engineer onderworpen. Deze Almere engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Almere chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Goede tuning bestanden in gebruik

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu chiptuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Almere OBD chiptuning

OBD chiptuning Almere is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Almere maak je gebruik van de obd port in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Almere krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto! Bekijk dit recente project: Chiptuning Peugeot 5008 1.6 Puretech 180pk

Chiptuning Almere Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Almere tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Almere is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Chevrolet malibu 3.6 v6 252pk
Chevrolet Malibu 3.6 V6 (252pk) tuning? Vermogenswinst van 7.0% en 9.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU Motormanagement software zijn onze services een garantie op de beste chiptuning.

Zo doen wij buiten Almere chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Almere als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank