Chiptuning Zaandam zorgt voor:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Zaandam?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is geschreven om de performance te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Zaandam.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen:

Meer vermogen​

Geluid klinkt sportiever ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op bezoek komen. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Zaandam engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Zaandam engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Zaandam. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Zaandam chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:​

Verschillende vormen motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Zaandam OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Zaandam chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Zaandam krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Zaandam

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Zaandam chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door het chippen.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Zaandam autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ja, wij zitten in zwaag. Dit is in de buurt van Zaandam . Bekijk ons bedrijf op hieronder:

We zitten ook in de buurt van: Zaanstad, Oostzaan, Westzaan, Tuindorp Oostzaan, Kadoelen, Landsmeer, Wormer, Assendelft, Langeheit, Ilpendam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Zaandambaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij