Citroën DS3 1.4 VTi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds3 1.4 vti 95pk

Stage 1 Citroën DS3 1.4 VTi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 105pk +10.5%
Koppel 135nm 150nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën DS3 1.4 VTi 95pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën DS3 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Citroën DS3 1.4 VTi 95pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën DS3 1.4 VTi 95pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën DS3 1.4 VTi 95pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Citroën DS3 1.4 VTi 95pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Citroën DS3 1.4 VTi 95pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën DS3 1.4 VTi 95pk.

De chiptuning Citroën DS3 1.4 VTi 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën DS3 1.4 VTi 95pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën DS3 1.4 VTi 95pk

Ontdek wat auto chippen voor u Citroën DS3 1.4 VTi 95pk auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën DS3 1.4 VTi 95pk motor tuning:

Voor het Citroën DS3 1.4 VTi 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën DS3 1.4 VTi 95pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën DS3 1.4 VTi 95pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Citroën DS3 1.4 VTi 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën DS3 1.4 VTi 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Citroën DS3 1.4 VTi 95pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Citroën DS3 1.4 VTi 95pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.4 VTi 95pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.4 VTi 95pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Citroën DS3 1.4 VTi 95pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Citroën DS3 1.4 VTi 95pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Pontiac ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.