Chiptuning Flevoland | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Flevoland

Ontdek wat chiptuning in Flevoland voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Flevoland kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen

Meer performance​

Sportiever geluid ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Flevoland. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Flevoland chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Flevoland engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Flevoland leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Verschillende soorten chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Flevoland OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Flevoland chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Flevoland krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Bekijk dit relevante project: Maserati chiptuning

Stage 2 chiptuning Flevoland

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Flevoland is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Flevoland kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Flevoland.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Beneden ziet u een lijst van de tuning vestigingen

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Dordrecht, Leerdam, Barendrecht, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Gouda, Delft. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van remappen, of lees hieronder een samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Flevolandbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij