chiptuning Volvo V60 Cross Country op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Volvo V60 Cross Country ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volvo V60 Cross Country auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volvo V60 Cross Country auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volvo V60 Cross Country auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opVolvo V60 Cross Countryen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Je Volvo V60 Cross Country zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw auto

Mooier geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Volvo V60 Cross Country op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volvo V60 Cross Country engineer. Daarna sturen we de software van uw Volvo V60 Cross Country auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volvo V60 Cross Country auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volvo V60 Cross Country nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volvo V60 Cross Country in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Volvo V60 Cross Country chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volvo V60 Cross Country

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste Volvo V60 Cross Country chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volvo V60 Cross Country motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volvo V60 Cross Country OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volvo V60 Cross Country is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volvo V60 Cross Country aanpassen. Zonder de Volvo V60 Cross Country ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een veelgestelde vraag:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volvo V60 Cross Country chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volvo V60 Cross Country plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volvo V60 Cross Country. Hierbij pas je de Volvo V60 Cross Country auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volvo V60 Cross Country is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volvo V60 Cross Country auto kan doen:

Specialistische Volvo V60 Cross Country ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volvo V60 Cross Country auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volvo V60 Cross Country.

Zo doen wij naast chiptuning Volvo V60 Cross Country ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Volvo V60 Cross Country remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Volvo V60 Cross Country producent het maximale uit je Volvo V60 Cross Country halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Volvo V60 Cross Country je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Zie hier alles over eco chip tuning Volvo V60 Cross Country.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Volvo V60 Cross Country. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Volvo V60 Cross Country) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Volvo V60 Cross Country is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Onze tuning vestigingen kun je beneden vinden We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volvo V60 Cross Country en bent u uw Volvo V60 Cross Country dus even kwijt.