chiptuning: elke Volvo C70 krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volvo C70 auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Volvo C70 auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volvo auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volvo C70 auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw Volvo

Beter geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volvo C70 een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volvo C70 ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volvo C70 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volvo C70 auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volvo C70 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volvo C70 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Volvo C70 voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Volvo C70 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up

Goede Volvo C70chiptuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volvo C70 motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volvo C70 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volvo C70 is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volvo C70 chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een vaak vraag:

Door het Volvo C70 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volvo C70!

Volvo C70 chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volvo C70tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volvo C70. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volvo C70. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volvo C70 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volvo C70 auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volvo C70 kan worden!

Gespecialiseerde kennis over Volvo C70 ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Volvo C70 chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Volvo C70 producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto Volvo C70 halen.

Zeker, het Volvo C70 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Volvo C70! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over eco chiptuning Volvo C70.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Volvo C70. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Volvo C70 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. De tuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volvo C70 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volvo C70 doen.