chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota 4Runner chiptunen?

De ecu software van uw Toyota 4Runner auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Toyota 4Runner auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Toyota 4Runner auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Toyota 4Runner auto:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier uit uw Toyota 4Runner​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota 4Runner om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota 4Runner chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Toyota 4Runner auto.

De chiptuning Toyota 4Runner engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota 4Runner, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota 4Runner auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Toyota 4Runner auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Toyota 4Runner chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Toyota 4Runner.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Toyota 4Runner auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Toyota 4Runner

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota 4Runner motor tuning:

Voor het Toyota 4Runner motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Toyota 4Runner OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Toyota 4Runner is een geliefde methode om je Toyota 4Runner auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Toyota 4Runner auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Toyota 4Runner door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een vaak vraag:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Toyota 4Runner

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota 4Runner plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Toyota 4Runner auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Toyota 4Runner chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Toyota 4Runner auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto tuning voor uw Toyota 4Runner auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota 4Runner autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Toyota 4Runner halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alle informatie over Toyota 4Runner eco chiptuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Toyota 4Runner. Je kan je ECU (de computer van je auto Toyota 4Runner) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto Toyota 4Runner is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al onze tuning vestigingen zien: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota 4Runner auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.