chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Suzuki XL7 auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Suzuki XL7 meer performance heeft gekregen.

De voordelen Suzuki XL7 auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw Suzuki

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Suzuki XL7

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki XL7 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Suzuki XL7 worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Suzuki XL7 ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Suzuki XL7 auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Suzuki XL7 auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Suzuki XL7 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Suzuki XL7 auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Suzuki XL7 is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Suzuki XL7 een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Suzuki XL7 auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Suzuki XL7 chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Suzuki XL7.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

De beste Suzuki XL7chiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Suzuki XL7 OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Suzuki XL7 chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Suzuki XL7 auto.

Hierdoor is dit een goedkope Suzuki XL7 chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Suzuki XL7 auto aanpassen. Zonder de Suzuki XL7 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Suzuki XL7 auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Suzuki XL7 Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Suzuki XL7 tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Suzuki XL7 auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Suzuki XL7. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Suzuki XL7 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor uw Suzuki XL7 kan doen:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Suzuki XL7 ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Suzuki XL7 fabrikanten ook. Dit werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Suzuki XL7 producent kan aanpassen en je auto Suzuki XL7 kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Suzuki XL7 producent het maximale uit je auto halen.

Ja, het chippen van je Suzuki XL7 zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Suzuki XL7! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Suzuki XL7 eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Beneden kunt u al de Mijn Chiptuning locaties bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki XL7 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.