chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Wagon R auto chiptunen?

De ecu software van uw Suzuki Wagon R is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Suzuki Wagon R auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Suzuki Wagon R met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Suzuki Wagon R meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel uit uw auto

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Suzuki Wagon R

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Suzuki Wagon R plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Suzuki Wagon R ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Suzuki Wagon R ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Suzuki Wagon R dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Suzuki Wagon R auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Suzuki Wagon R chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Suzuki Wagon R

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Suzuki Wagon R kan worden!

Verschillende vormen Suzuki Wagon R motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Suzuki Wagon R OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Wagon R is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Suzuki Wagon R.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Suzuki Wagon R auto. Zonder de Suzuki Wagon R ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Suzuki Wagon R auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Suzuki Wagon R chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki Wagon R behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Suzuki Wagon R chiptuning. Hierbij pas je de Suzuki Wagon R auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki Wagon R auto haalt.

Stage 2 chiptuning Suzuki Wagon R is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Suzuki Wagon R ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Suzuki Wagon R ook diverse andere software aanpassingen voor Suzuki Wagon R als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Suzuki Wagon R producent je Suzuki Wagon R kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Suzuki Wagon R halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer uitleg over eco tuning Suzuki Wagon R.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je Suzuki Wagon R) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Suzuki Wagon R beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere locaties gevestigd door nederland. Onze tuning locaties kun je hier beneden bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki Wagon Rbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Suzuki Wagon R auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki Wagon R doen.