chiptuning Suzuki Ignis: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Suzuki Ignis auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Suzuki Ignis auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Suzuki Ignis auto:​​

Meer vermogen

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw Suzuki Ignis​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningSuzuki Ignis?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Suzuki Ignis worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Suzuki Ignis chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Suzuki Ignis waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Suzuki Ignis in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Suzuki Ignis chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Suzuki Ignis.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Suzuki Ignis auto

Goede accu voeding tijdens het tunen

Vooraf een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Suzuki Ignis motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Suzuki Ignis OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Ignis is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Ignis zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Suzuki Ignis ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Suzuki Ignis auto met meer performance, zonder dat je Suzuki Ignis er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Suzuki Ignis Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Ignis er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki Ignis behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Suzuki Ignis. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Suzuki Ignis is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Suzuki Ignis auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Suzuki Ignis.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Suzuki Ignis fabrikant je auto Suzuki Ignis kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Suzuki Ignis halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Suzuki Ignis zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Suzuki Ignis eco chip tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Beneden ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning vestigingen Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki Ignis auto, zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki Ignisbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Suzuki Ignis en bent u uw Suzuki Ignis auto dus even kwijt.