chiptuning Nissan 370Z: elke Nissan 370Z krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Nissan 370Z auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het tunen van uw Nissan  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Nissan 370Z auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt sportiever

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan 370Z

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Nissan 370Z?​

Bij stage one chippen Nissan 370Z plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan 370Z auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Nissan 370Z auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Nissan 370Z engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Nissan 370Z engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan 370Z auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan 370Z auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Nissan 370Z auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan 370Z chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Nissan 370Z tuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan 370Z kan doen:

Verschillende vormen Nissan 370Z motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Nissan 370Z OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Nissan 370Z chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan 370Z auto.

Daardoor is dit een goedkope Nissan 370Z chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Nissan 370Z door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Nissan 370Z ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Nissan 370Z auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nissan 370Z Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Nissan 370Z er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan 370Z auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan 370Z. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Nissan 370Z is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Nissan 370Z wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Nissan 370Z.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan 370Zsoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Nissan 370Z kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, het chippen van je auto Nissan 370Z zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle info over Nissan 370Z eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Nissan 370Z. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Nissan 370Z ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al onze locaties bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan 370Zbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan 370Z al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan 370Z zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan 370Z auto doen.