chiptuning McLaren 600LT: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning McLaren 600LT?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door McLaren auto chip tuning.

Door het tunen van uw McLaren  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw McLaren 600LT auto gaat u McLaren 600LTen dat uw McLaren 600LT veel soepelder gaat door chiptuning. Je McLaren 600LT auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt mooier uit uw McLaren

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een McLaren 600LT?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning McLaren 600LT ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze McLaren 600LT ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning McLaren 600LT engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw McLaren 600LT, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw McLaren 600LT waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw McLaren 600LT auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je McLaren 600LT auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het McLaren 600LT chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw McLaren 600LT

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede McLaren 600LT chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen McLaren 600LT motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: McLaren 600LT OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het McLaren 600LT chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de McLaren 600LT auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de McLaren 600LT auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 McLaren 600LT chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van McLaren 600LT tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je McLaren 600LT auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning McLaren 600LT. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 McLaren 600LT chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun McLaren 600LT auto.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Specialistische McLaren 600LT ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning McLaren 600LT ook diverse andere software aanpassingen voor McLaren 600LT als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de McLaren 600LT fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de McLaren 600LT fabrikant kan aanpassen en je McLaren 600LT kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je McLaren 600LT halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto McLaren 600LT! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over eco chip tuning McLaren 600LT.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je McLaren 600LT. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je McLaren 600LT is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. De locaties kun je hieronder bekijken We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 McLaren 600LT chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw McLaren 600LT.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw McLaren 600LT.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.