chiptuning McLaren 540C: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de McLaren 540C ecu van uw McLaren 540C auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw McLaren 540C auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw McLaren

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning McLaren 540C engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw McLaren 540C aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw McLaren 540C auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de McLaren 540C auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw McLaren 540C auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw McLaren 540C auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw McLaren 540C auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je McLaren 540C auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het McLaren 540C chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw McLaren 540C

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u McLaren 540C auto kan worden!

Methodes voor McLaren 540C motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: McLaren 540C OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het McLaren 540C chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de McLaren 540C.

Daardoor is dit een voordelige McLaren 540C chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de McLaren 540C. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je McLaren 540C auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 McLaren 540C chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van McLaren 540C tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je McLaren 540C behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 McLaren 540C chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u McLaren 540C kan worden!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw McLaren 540C auto.

Zo doen wij buiten McLaren 540C chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor McLaren 540C als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder McLaren 540C fabrikant je McLaren 540C kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto McLaren 540C halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor uitleg over eco tuning McLaren 540C.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je McLaren 540C. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Beneden ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw McLaren 540C auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.