chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda CX-30 auto kan doen:

De ecu van uw Mazda CX-30 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mazda CX-30 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mazda chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mazda CX-30 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Mazda CX-30 gaat u opMazda CX-30en dat uw Mazda CX-30 auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Je Mazda CX-30 zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw Mazda

Sportiever geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Mazda CX-30 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mazda CX-30 specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mazda CX-30 ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Mazda CX-30 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mazda CX-30 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mazda CX-30 is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mazda CX-30 auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mazda CX-30 auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mazda CX-30

Goede Mazda CX-30chiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mazda CX-30 motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mazda CX-30 OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mazda CX-30 is een populaire methode om je Mazda CX-30 te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mazda CX-30 auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mazda CX-30 chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mazda CX-30 met meer performance, zonder dat je Mazda CX-30 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mazda CX-30 Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mazda CX-30 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mazda CX-30. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mazda CX-30 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mazda CX-30.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Mazda CX-30 ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mazda CX-30 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mazda CX-30.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Mazda CX-30 zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Mazda CX-30 je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over Mazda CX-30 eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Mazda CX-30 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Mazda CX-30 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we vestigingen. Hieronder ziet u een kaart van de tuning vestigingenAndere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij