chiptuning Lincoln Towncar op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Lincoln Towncar kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Lincoln Towncar auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw Lincoln

Geluid klinkt beter

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lincoln Towncar een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lincoln Towncar engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lincoln Towncar hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Lincoln Towncar dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Lincoln Towncar een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lincoln Towncar auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Lincoln Towncar auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Lincoln Towncar chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Lincoln Towncar.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Lincoln Towncar auto

Goede accu voeding tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Goede Lincoln Towncarchiptuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Lincoln Towncar kan worden!

Methodes voor Lincoln Towncar motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Lincoln Towncar OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Lincoln Towncar chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Lincoln Towncar.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Lincoln Towncar ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Lincoln Towncar auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Lincoln Towncar chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Lincoln Towncar auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lincoln Towncar chiptuning. Je Lincoln Towncar wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Lincoln Towncar is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Lincoln Towncar.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Lincoln Towncar kan worden!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lincoln Towncarsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Lincoln Towncar fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Lincoln Towncar producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het Lincoln Towncar chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alles over Lincoln Towncar eco chiptuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Lincoln Towncar. Je kan je ECU (de computer van je Lincoln Towncar) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Lincoln Towncar kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Lincoln Towncar chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Onze chiptuning locaties kun jij hier beneden vinden Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Lincoln Towncarbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lincoln Towncar en bent u uw auto dus even kwijt.