chiptuning Lexus GS: elke Lexus GS auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Lexus GS kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lexus auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Lexus GS auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Lexus GS gaat u opLexus GSen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Lexus GS chiptuning:​​

Meer vermogen

Harder geluid

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenLexus GS?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lexus GS ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Lexus GS auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Lexus GS auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lexus GS. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Lexus GS waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Lexus GS auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Lexus GS chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Lexus GS.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Lexus GS tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Lexus GS OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Lexus GS chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lexus GS auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Lexus GS ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Door het Lexus GS auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Lexus GS auto!

Stage 2 chiptuning Lexus GS

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lexus GS auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Lexus GS chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lexus GS auto haalt.

Stage 2 chiptuning Lexus GS is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Lexus GS.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Lexus GS ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lexus GS kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lexus GS chiptuning.

Zo doen wij naast Lexus GS chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Lexus GS auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Lexus GS fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Lexus GS kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alle informatie over Lexus GS eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je Lexus GS. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Lexus GS) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Hieronder ziet u een kaart van onze tuning vestigingenEr zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Lexus GS chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Lexus GS auto.

Daarom is je Lexus GS auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lexus GS zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij