chiptuning Lamborghini Murciélago: elke Lamborghini Murciélago krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Lamborghini Murciélago auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lamborghini Murciélago veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Lamborghini Murciélago

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Lamborghini Murciélago chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lamborghini Murciélago auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Lamborghini Murciélago engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lamborghini Murciélago auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lamborghini Murciélago auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Lamborghini Murciélago chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Lamborghini Murciélago auto

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Lamborghini Murciélago chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Lamborghini Murciélago kan worden!

Methodes voor Lamborghini Murciélago motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Lamborghini Murciélago OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Lamborghini Murciélago is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lamborghini Murciélago.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lamborghini Murciélago auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Lamborghini Murciélago ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vaak vraag:

Door het Lamborghini Murciélago auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Lamborghini Murciélago!

Lamborghini Murciélago chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Lamborghini Murciélagotuning maak je fysieke wijzigingen aan de Lamborghini Murciélago. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lamborghini Murciélago auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lamborghini Murciélago genoemd. Hierbij pas je de Lamborghini Murciélago fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lamborghini Murciélago haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Ontdek wat auto chip tunen voor u Lamborghini Murciélago auto kan doen:

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lamborghini Murciélago auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lamborghini Murciélago chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Lamborghini Murciélago ook verscheidene andere software modificaties voor Lamborghini Murciélago als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Lamborghini Murciélago fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto Lamborghini Murciélago halen.

Zeker, je auto Lamborghini Murciélago chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over Lamborghini Murciélago eco tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Lamborghini Murciélago. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van de locatiesAndere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lamborghini Murciélago chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij