chiptuning Lamborghini Gallardo: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Lamborghini Gallardo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Lamborghini Gallardo auto zult u opLamborghini Gallardoen dat uw Lamborghini Gallardo auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Lamborghini Gallardo auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw Lamborghini

Geluid klinkt beter uit uw Lamborghini

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Lamborghini Gallardo auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Lamborghini Gallardo chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lamborghini Gallardo auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Lamborghini Gallardo past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lamborghini Gallardo. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Lamborghini Gallardo.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lamborghini Gallardo in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Lamborghini Gallardo

Goede Lamborghini Gallardochiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Lamborghini Gallardo motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Lamborghini Gallardo OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lamborghini Gallardo is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lamborghini Gallardo auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Lamborghini Gallardo chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Lamborghini Gallardo ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Je Lamborghini Gallardo auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Lamborghini Gallardo chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Lamborghini Gallardotuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Lamborghini Gallardo auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lamborghini Gallardo. Hierbij pas je de Lamborghini Gallardo fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lamborghini Gallardo auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Lamborghini Gallardo wordt!

Specialistische Lamborghini Gallardo ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lamborghini Gallardo autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Lamborghini Gallardo halen.

Zeker, het Lamborghini Gallardo chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Lamborghini Gallardo chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle info over Lamborghini Gallardo eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Lamborghini Gallardo. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Onze tuning locaties kun jij beneden bekijken: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Lamborghini Gallardo chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Lamborghini Gallardo auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lamborghini Gallardo auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.