chiptuning Jeep Liberty: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Liberty auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Jeep Liberty auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Jeep Liberty een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Jeep auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Jeep Liberty auto:​​

Meer vermogen

Beter geluid

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Liberty om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Liberty engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Jeep Liberty engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Jeep Liberty auto waarborgen. Zonder uw Jeep Liberty auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jeep Liberty

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Jeep Liberty auto kan worden!

Verschillende vormen Jeep Liberty motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jeep Liberty OBD chiptuning

OBD tuning op maat Jeep Liberty is een populaire methode om je Jeep Liberty auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Liberty auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Jeep Liberty chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Jeep Liberty aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Jeep Liberty ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Door het Jeep Liberty auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Jeep Liberty auto!

Stage 2 chiptuning Jeep Liberty

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Liberty chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Jeep Liberty auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over Jeep Liberty ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Jeep Liberty chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Jeep Liberty auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Jeep Liberty remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Jeep Liberty fabrikant kan veranderen en je auto Jeep Liberty kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je Jeep Liberty halen.

Ja, je auto Jeep Liberty chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Jeep Liberty! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer info over Jeep Liberty eco chip tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je Jeep Liberty. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Jeep Liberty chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al onze tuning vestigingen bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Jeep Liberty auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jeep Liberty auto en bent u uw Jeep Liberty auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij