chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Infiniti QX70 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Infiniti auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw Infiniti  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Infiniti QX70 auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Infiniti QX70 auto gaat u opInfiniti QX70en dat uw Infiniti QX70 veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Infiniti QX70 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Beter geluid

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Infiniti QX70 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Infiniti QX70 chiptuning engineer onderworpen. Deze Infiniti QX70 ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Infiniti QX70, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Infiniti QX70 auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Infiniti QX70 chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Infiniti QX70.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Infiniti QX70

De beste Infiniti QX70chiptuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Infiniti QX70 wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Infiniti QX70 motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Infiniti QX70 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Infiniti QX70 is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Infiniti QX70 auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Infiniti QX70 aanpassen. Zonder de Infiniti QX70 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Door het Infiniti QX70 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Infiniti QX70 auto!

Stage 2 Infiniti QX70 chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Infiniti QX70 plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Infiniti QX70 behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Infiniti QX70 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Infiniti QX70 is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Infiniti QX70 ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Infiniti QX70 producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Infiniti QX70 halen.

Zeker, het chippen van je Infiniti QX70 zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Infiniti QX70! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer info over eco tuning Infiniti QX70.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto Infiniti QX70) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Infiniti QX70 chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door nederland. Onze locaties kun jij hier beneden vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Infiniti QX70baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Infiniti QX70 auto doen.