chiptuning Infiniti QX60: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Infiniti QX60 chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Infiniti QX60 auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Infiniti QX60 gaat u Infiniti QX60en dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Infiniti QX60 meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Infiniti QX60:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt sportiever uit uw Infiniti

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw Infiniti QX60

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Infiniti QX60 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Infiniti QX60 een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Infiniti QX60 worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Infiniti QX60 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Infiniti QX60 auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Infiniti QX60.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Infiniti QX60 chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Infiniti QX60.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Infiniti QX60 tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Infiniti QX60 motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Infiniti QX60 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Infiniti QX60 is de meest gevraagde vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Infiniti QX60 auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Infiniti QX60 auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Infiniti QX60 ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Door het Infiniti QX60 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Infiniti QX60 chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Infiniti QX60 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Infiniti QX60 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Infiniti QX60 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Infiniti QX60.

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Infiniti QX60 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Infiniti QX60 chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Infiniti QX60 chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto Infiniti QX60 kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Infiniti QX60 producent het maximale uit je auto Infiniti QX60 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Infiniti QX60! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over eco chip tuning Infiniti QX60.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Infiniti QX60. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door Nederland. Onze Mijn Chiptuning locaties kun jij hier beneden bekijken:We zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Infiniti QX60 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Infiniti QX60 auto en bent u uw Infiniti QX60 auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij