chiptuning Honda S2000 op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Honda S2000 is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Honda S2000 auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Honda S2000 auto chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Honda S2000 een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Honda S2000 specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Honda S2000 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Honda S2000. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Honda S2000.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Honda S2000 in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Honda S2000 kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Honda S2000 motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Honda S2000 OBD chiptuning

OBD tuning op maat Honda S2000 is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Honda S2000 zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Honda S2000 chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Honda S2000 auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je Honda S2000 ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Honda S2000 chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Honda S2000 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Honda S2000 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Honda S2000 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Honda S2000 auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Honda S2000 auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Honda S2000 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, het auto Honda S2000 chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Honda S2000! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer info over Honda S2000 eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Honda S2000, zonder dat hierbij veranderingen Honda S2000baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.