chiptuning: elke Ford F-550 krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford F-550 chiptunen?

De ecu van uw Ford F-550 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u opFord F-550en dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je Ford F-550 zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer plezier uit uw Ford F-550​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenFord F-550?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Ford F-550 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford F-550

Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Ford F-550 motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Ford F-550 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford F-550 is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford F-550 auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford F-550 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Je Ford F-550 ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford F-550 chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Ford F-550tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford F-550, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford F-550 genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Ford F-550 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford F-550.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische Ford F-550 ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford F-550 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford F-550 chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford F-550software modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Ford F-550 fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Ford F-550! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over eco tuning Ford F-550.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Ford F-550. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Ford F-550 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Beneden kunt u al de chiptuning locaties zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford F-550 auto dus even kwijt.