chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Ferrari GTC 4 Lusso kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Ferrari GTC 4 Lusso is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Je Ferrari GTC 4 Lusso auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw Ferrari

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Ferrari GTC 4 Lusso aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ferrari GTC 4 Lusso auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ferrari GTC 4 Lusso auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Ferrari GTC 4 Lusso waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ferrari GTC 4 Lusso auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ferrari GTC 4 Lusso chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor uw Ferrari GTC 4 Lusso auto kan doen:

Verschillende vormen Ferrari GTC 4 Lusso motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Ferrari GTC 4 Lusso OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ferrari GTC 4 Lusso chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Ferrari GTC 4 Lusso ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ferrari GTC 4 Lusso auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ferrari GTC 4 Lusso chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ferrari GTC 4 Lusso chiptuning. Hierbij pas je de Ferrari GTC 4 Lusso auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ferrari GTC 4 Lusso haalt.

Stage 2 chiptuning Ferrari GTC 4 Lusso is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over Ferrari GTC 4 Lusso ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ferrari GTC 4 Lusso auto.

Zo doen wij buiten Ferrari GTC 4 Lusso chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Ferrari GTC 4 Lusso auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Ferrari GTC 4 Lusso producenten ook. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Ferrari GTC 4 Lusso fabrikant kan aanpassen en je Ferrari GTC 4 Lusso kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Ferrari GTC 4 Lusso halen.

Ja, het chippen van je auto Ferrari GTC 4 Lusso zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Ferrari GTC 4 Lusso chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle info over Ferrari GTC 4 Lusso eco tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Ferrari GTC 4 Lusso. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Ferrari GTC 4 Lusso beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Onze vestigingen kun je hier beneden vinden We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ferrari GTC 4 Lusso doen.