chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ferrari FF auto chiptunen?

De ecu software van uw Ferrari FF is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ferrari FF auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ferrari FF auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ferrari FF zult u Ferrari FFen dat uw Ferrari FF veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Geluid klinkt mooier

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ferrari FF specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ferrari FF hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Ferrari FF auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ferrari FF chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Ferrari FF.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ferrari FF auto

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Ferrari FF motor tuning:

Voor het Ferrari FF motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ferrari FF OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Ferrari FF chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ferrari FF zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ferrari FF chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ferrari FF auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ferrari FF ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Door het Ferrari FF auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Ferrari FF!

Stage 2 chiptuning Ferrari FF

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ferrari FF auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ferrari FF chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ferrari FF auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ferrari FF.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Ferrari FF fabrikant je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Ferrari FF producent het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Ferrari FF je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle info over Ferrari FF eco chip tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw Ferrari FF beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Ferrari FF chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een overzicht van onze locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ferrari FFbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ferrari FF auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.