chiptuning Citroën C4 Aircross: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C4 Aircross auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën C4 Aircross is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw Citroën auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opCitroën C4 Aircrossen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Citroën C4 Aircross meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Citroën C4 Aircross:​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt harder uit uw Citroën

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Citroën C4 Aircross plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën C4 Aircross om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Citroën C4 Aircross chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C4 Aircross auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C4 Aircross. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C4 Aircross werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën C4 Aircross.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën C4 Aircross chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Citroën C4 Aircross.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën C4 Aircross auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Citroën C4 Aircross tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën C4 Aircross OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C4 Aircross is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën C4 Aircross auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Citroën C4 Aircross ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Citroën C4 Aircross auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Citroën C4 Aircross!

Chiptuning Citroën C4 Aircross Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Citroën C4 Aircross tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C4 Aircross. Hierbij pas je de Citroën C4 Aircross fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C4 Aircross haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën C4 Aircross is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Citroën C4 Aircross wordt!

Diepgaande kennis over Citroën C4 Aircross ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën C4 Aircross auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C4 Aircross chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C4 Aircross autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Citroën C4 Aircross producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Citroën C4 Aircross fabrikant je auto Citroën C4 Aircross kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Citroën C4 Aircross fabrikant het maximale uit je auto Citroën C4 Aircross halen.

Ja, doordat je bij het auto Citroën C4 Aircross chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Citroën C4 Aircross! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over Citroën C4 Aircross eco chiptuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Citroën C4 Aircross. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je Citroën C4 Aircross is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een kaart van onze tuning vestigingen Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën C4 Aircross auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.