chiptuning BMW Z8: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW Z8 auto chiptunen?

De ecu van uw BMW Z8 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw BMW Z8 een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw BMW auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's uit uw BMW

Beter geluid

Aangenaam rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een BMW Z8?​

Bij stage one tunen BMW Z8 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze BMW Z8 chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW Z8 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning BMW Z8. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw BMW Z8 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw BMW Z8 nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je BMW Z8 in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw BMW Z8

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw BMW Z8

Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen BMW Z8 motor tuning:

Voor het BMW Z8 motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 BMW Z8 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW Z8 is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw BMW Z8.

Hierdoor is dit een goedkope BMW Z8 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de BMW Z8 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW Z8 auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW Z8

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van BMW Z8tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de BMW Z8 auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je BMW Z8 auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 BMW Z8 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 BMW Z8 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun BMW Z8 auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw BMW Z8 auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de BMW Z8 fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto BMW Z8 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto BMW Z8 halen.

Zeker, het chippen van je auto BMW Z8 zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alles over eco tuning BMW Z8.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Onze locaties kun jij hieronder bekijken Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 BMW Z8 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw BMW Z8 auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.