chiptuning BMW 5 serie GT: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw BMW 5 serie GT auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw BMW 5 serie GT auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW chiptuning.

In een paar uur kan je BMW 5 serie GT door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Mooier geluid uit uw BMW

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW 5 serie GT

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning BMW 5 serie GT plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW 5 serie GT auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW 5 serie GT auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse BMW 5 serie GT chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW 5 serie GT ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de BMW 5 serie GT auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw BMW 5 serie GT auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het BMW 5 serie GT chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw BMW 5 serie GT auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste BMW 5 serie GT tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen BMW 5 serie GT motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: BMW 5 serie GT OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning BMW 5 serie GT is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw BMW 5 serie GT.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je BMW 5 serie GT auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning BMW 5 serie GT Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW 5 serie GT er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning BMW 5 serie GT genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun BMW 5 serie GT wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Specialistische BMW 5 serie GT ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten BMW 5 serie GT chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor BMW 5 serie GT als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder BMW 5 serie GT fabrikant je BMW 5 serie GT kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de BMW 5 serie GT fabrikant het maximale uit je auto BMW 5 serie GT halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer info over BMW 5 serie GT eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw BMW 5 serie GT kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je BMW 5 serie GT chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hier beneden ziet u een overzicht van de locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW 5 serie GT zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW 5 serie GT doen.