chiptuning BMW 3 serie: elke BMW 3 serie krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW 3 serie?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw BMW 3 serie een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je BMW 3 serie auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw BMW 3 serie auto gaat u BMW 3 serieen dat uw BMW 3 serie veel lekkerder gaat door chiptuning. Je BMW 3 serie zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's

Geluid klinkt harder

Meer plezier uit uw BMW 3 serie​

Verlaagd brandstof gebruik van uw BMW 3 serie

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW 3 serie een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze BMW 3 serie chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de BMW 3 serie. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw BMW 3 serie waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede back-up

De beste BMW 3 serietuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen BMW 3 serie motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW 3 serie OBD chiptuning

OBD tuning op maat BMW 3 serie is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw BMW 3 serie auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van BMW 3 serie chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW 3 serie auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de BMW 3 serie ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je BMW 3 serie auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning BMW 3 serie

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van BMW 3 serie tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de BMW 3 serie. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning BMW 3 serie. Hierbij pas je de BMW 3 serie fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van BMW 3 serie chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor u BMW 3 serie kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW 3 seriesoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder BMW 3 serie fabrikant je BMW 3 serie kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je BMW 3 serie halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto BMW 3 serie zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto BMW 3 serie chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto BMW 3 serie je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alle informatie over BMW 3 serie eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto BMW 3 serie beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder kunt u al de tuning locaties vinden: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen BMW 3 seriebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw BMW 3 serie.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.