chiptuning Audi S7: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi S7?

De ecu software van uw Audi S7 is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Audi  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

auto tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Audi S7 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Audi S7 zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw Audi

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​ met uw Audi S7​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Audi S7 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi S7 om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Audi S7 chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi S7 engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Audi S7 voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Audi S7 in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi S7 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

De beste Audi S7chiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Audi S7 kan doen:

Methodes voor Audi S7 motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi S7 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi S7 is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi S7.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Audi S7 auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Audi S7 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Audi S7 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Audi S7

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Audi S7tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Audi S7. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi S7 chiptuning genoemd. Je Audi S7 wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Audi S7 is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Audi S7 ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Audi S7 remappen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Audi S7 producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Audi S7 fabrikant het maximale uit je Audi S7 halen.

Ja, doordat je bij het Audi S7 chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over Audi S7 eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Audi S7 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Onze tuning vestigingen kun jij beneden bekijken Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi S7 al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.