chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi S5 auto kan doen:

De ecu van uw Audi S5 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Audi S5 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Audi S5 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Audi S5 zult u opAudi S5en dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Audi S5 auto:​​

Sportiever karakter uit uw Audi

Beter geluid

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Audi S5 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi S5.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Audi S5 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Audi S5 auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Audi S5 in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Audi S5 chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Audi S5.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up

De beste Audi S5chiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor u Audi S5 auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Audi S5 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi S5 is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi S5 auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Audi S5 auto. Zonder de Audi S5 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Audi S5 ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Audi S5 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi S5 genoemd. Je Audi S5 auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Audi S5 is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Audi S5 auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Audi S5 autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Audi S5 producent je auto Audi S5 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Audi S5 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Audi S5! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alles over Audi S5 eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Audi S5. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Audi S5 beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Audi S5 chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een kaart van de chiptuning vestigingen We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Audi S5baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi S5 en bent u uw Audi S5 dus even kwijt.