chiptuning Audi S4 op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi S4 kan doen:

De ecu software van uw Audi S4 is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Audi S4 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi auto motor tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Audi S4 zult u Audi S4en dat uw Audi S4 auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Mooier geluid

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Audi S4 auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Audi S4 om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Audi S4 specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Audi S4 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi S4.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Audi S4 auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Audi S4 chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Audi S4.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor u Audi S4 kan doen:

Methodes voor Audi S4 motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Audi S4 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi S4 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi S4.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Audi S4 auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Audi S4 aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Audi S4 ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Audi S4 met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Audi S4

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Audi S4 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi S4 auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi S4 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Audi S4 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi S4 haalt.

Deze vorm van Audi S4 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Audi S4 producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Audi S4 fabrikant het maximale uit je Audi S4 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Audi S4! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Audi S4 eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden ziet u een kaart van onze Mijn Chiptuning vestigingen Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi S4, zonder dat hierbij aanpassingen Audi S4baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi S4 en bent u uw Audi S4 dus even kwijt.