chiptuning Audi RS4: elke Audi RS4 auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Audi RS4 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Audi RS4 auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw auto

Mooier geluid uit uw Audi

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Audi RS4?​

Bij stage one chiptuning Audi RS4 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Audi RS4 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi RS4 engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Audi RS4 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Audi RS4.

De chiptuning Audi RS4 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Audi RS4 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Audi RS4 auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Audi RS4 in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi RS4 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Audi RS4

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Audi RS4 motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Audi RS4 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi RS4 is de meest gevraagde vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Audi RS4 auto.

Hierdoor is dit een voordelige Audi RS4 chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Audi RS4 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Door het Audi RS4 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Audi RS4!

Stage 2 chiptuning Audi RS4

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Audi RS4, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi RS4. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Audi RS4 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Audi RS4 kan doen:

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Audi RS4.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Audi RS4 fabrikant je Audi RS4 kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Audi RS4 halen.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle info over Audi RS4 eco chip tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Audi RS4 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we locaties. Hier beneden kunt u al onze chiptuning locaties bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi RS4 auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.