chiptuning Audi Q8: elke Audi Q8 krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Audi Q8 auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Audi Q8 auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Audi Q8 worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Audi Q8 chiptuning engineer onderworpen. Deze Audi Q8 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Audi Q8 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi Q8.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Audi Q8 in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Audi Q8 chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Audi Q8 auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede back-up

Exclusief gebruik van de beste Audi Q8 tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Audi Q8 motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Audi Q8 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi Q8 is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Audi Q8.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Audi Q8 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Audi Q8 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Audi Q8!

Audi Q8 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Audi Q8 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Audi Q8 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Audi Q8 kan doen:

Diepgaande kennis over Audi Q8 ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi Q8 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi Q8 chiptuning.

Zo doen wij buiten Audi Q8 chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Audi Q8 producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Ja, het auto Audi Q8 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Audi Q8 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over Audi Q8 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Audi Q8. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto Audi Q8 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we locaties. Hier beneden ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning vestigingen Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi Q8 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi Q8 auto doen.