Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi 198pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 198pk 230pk +16.2%
Koppel 450nm 510nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Transporter / Multivan is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Transporter / Multivan heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen Transporter / Multivan tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk chiptuning. Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI 198pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Porsche
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.