Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 1.4 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 170pk +13.3%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Touran heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Touran 1.4 TSI 150pk?​

Bij stage één tunen Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk wordt!

Methodes voor Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk!

Chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Touran 1.4 TSI 150pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Ford
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.