Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen caddy 2.0 tdi cr 75pk

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 185pk +146.7%
Koppel 225nm 375nm +66.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Caddy vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Caddy zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Caddy 2.0 TDI CR 75pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Alfa Romeo
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.